KONTRAPUNKT

Želimo svijet slobodan od policije, zatvora i političkih igara

Vesti sa fronta / Crni bitovi i crveni bajtovi
Posted by mesaud Jul 03, 2011 - 11:26 PM

anony

Piše: Goran Dugandžić

Hakerska grupa Anonymous po 3 puta napada Arizonsku policiju i otkriva sočne detalje e-mailova!

Arizonska policija je ponovo postala metom Anonymous-a. U ovom zadnjem napadu po treći put objavljuju osjetljive informacije i s tim sramote policiju. „Treći knockout" čini ovu policijsku postaju Anonymous-ovom vrećom za lupanje.Chinga La Migra Communique 3 je obećao da će ovaj put hakeri biti još destruktivniji. Tako je grupa objavila osijetljive informacije koje sadrže 1200 korisničkih imena, njihove passworde i e-mail adrese. Vrh svega je bilo objavljivanje stotina privatnih mailova od načelnika policije, pomoćnika, tajnica, i ostalih policijskih službenika.


Anonymouse je objavio da mailovi sadrže anti muslimanske poruke, bezobrazne šale na Obamin račun, kao i šale o mučenju prestupnika.


Razlog zašto je Anonymouse napao policijsku postaju Arizone je dio njihove masivne anti političke kampanje AntiSec [1], ali čini se da ima je Arizona PD bio primjer te kampanje. Anonymous je izjavio: „Ovo činimo ne samo što se protivimo zakonu SB1070 i rasističkoj policiji u Arizoni, nego što želimo svijet slobodan od policije, zatvora i političkih igara."


Web stranica Arizona PD je još uvijek offline. Pri zatvaranju Web stranice ostavili su poruku „Za vladajući klasu u svijetu, vi više nećete provodit teror pritiv useljenika i običnog naroda u tajnosti, mi ćemo vas naći, otkriti javnosti, i izbaciti s Interneta."


Što je zanimljivo, ovo je pronađeno u četvrtak kad je Anonymous pokrenuo dvije .tk web stranice koje jako podsijećaju na WikiLeaks i zovu se HackerLeaks [2] i LocalLeaks.


Izvor: Tačno.net [3]This story comes from KONTRAPUNKT
  http://old.kontra-punkt.info/

The URL for this story is:
  http://old.kontra-punkt.info/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=57870

Links in this article
  [1] http://www.digitaltrends.com/computing/lulzsec-and-anonymous-unite-for-operation-anti-security/
  [2] http://www.digitaltrends.com/web/anonymous-launches-wikileaks-inspired-hackerleaks-site/
  [3] http://www.tacno.net/SvijetNovost.aspx?id=7152