KONTRAPUNKT

Ovo je početak američkog rata protiv čitavog svijeta

Iz drugih izvora / Evil Empire
Posted by kontrapunkt Maj 05, 2011 - 04:06 AM

Reuters

Sigurna sam da nema što ne znači da i mi koji ne vjerujemo u Boga ne moramo nakon ove vijesti moliti Njegovu milost i pomoć. Ameri, to je sve očitije, s dugom od 14.330.000.000.000 dolara gube razum i neće prezati ni pred čim da bi se spasili

Piše: Vedrana RudanAleluja! Ameri nakon sto godina krvavih bitaka najzad ubiše najvećeg zlotvora u povijesti čovječanstva Osamu bin Ladena, vođu zloglasne Al Qaede. Kako u obraćanju naciji reče Obama, od Amera, naravno, nitko nije stradao, a uz zločinca ubijeni su i “još neki članovi obitelji.”

Obama zna da ovo nije kraj. Borba protiv globalnog terorizma se nastavlja, Al Qaeda je ostala bez glave što ne znači da je Al Qaeda i obezglavljena; ta organizacija ima tisuću glava. Pitam se pitam da li danas na ovome svijetu postoji 1, slovima: jedno, ljudsko biće sa kvocijentom inteligencije 90, slovima: devedeset, koje puši ovu pizdariju?

Sigurna sam da nema što ne znači da i mi koji ne vjerujemo u Boga ne moramo nakon ove vijesti moliti Njegovu milost i pomoć. Ameri, to je sve očitije, s dugom od 14.330.000.000.000 dolara gube razum i neće prezati ni pred čim da bi se spasili.

Jučer je to bilo ubijanje djece u Libiji da bi se došlo do nafte, današnje "ubijanje" bin Ladena uvod je u masakr svjetskih razmjera. Jer, kako je sam Obama noćas naglasio, " to nije kraj, borba se nastavlja."

Nažalost, nitko nam ne može ispričati kako je to izgledalo kad je padalo Rimsko carstvo, koliko je krvi poteklo, koliko je ubijeno nevinih ljudi, koliko je to trajalo sati, dana, mjeseci i godina. Agonije su u pravilu strašne i duge. "Smrt" bin Ladena početak je američkog rata protiv čitavog svijeta.

Ameri će u ovom ratu izgubiti, povijest se uvijek ponavlja, a oni koji prežive na duge staze neće dobiti baš ništa. Na mjesto mrtvih Amera doći će živahni Kinezi, Indijci ili neki treći pa tako u krug. Kako bilo, mi mali, obični smrtnici, okrenimo se oko sebe, pronađimo u blizini neko drago biće, zagrlimo ga i umrimo zajedno.

Izvor: nacional.hr [1]This story comes from KONTRAPUNKT
  http://old.kontra-punkt.info/

The URL for this story is:
  http://old.kontra-punkt.info/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=57686

Links in this article
  [1] http://www.nacional.hr/clanak/107125/v-rudan-o-smrti-b-ladena-ovo-je-pocetak-americkog-rata-protiv-citavog-svijeta