KONTRAPUNKT

Svedok državnog terora: Na brodu Mavi Marmara

Video / Vesti
Posted by admin Jun 23, 2010 - 11:58 AM

Fatima Mohammadi [1]Fatima Mohammadi je američka državljanka koja je rođena u Iranu, advokatkinja i aktivistkinja. Fatima je bila na brodu Mavi Marmara iz flotile "Gaza Freedom" i ona opisuje ono što je videla kada su izraelski komandosi upali na brod, ubijali i ranjavali na desetine humanitarnih aktivista i aktivistkinja.
Na ovom video snimku se nalaze odlomci iz prošvercovanog video snimka Iare Lee iz culturesofresistance.org. Njen jednočasovni, nemontirani snimak možete pogledati ovde [2].


Fatima Mohammadi je američka državljanka koja je rođena u Iranu, advokatkinja i aktivistkinja. Fatima je bila na brodu Mavi Marmara iz flotile "Gaza Freedom" i ona opisuje ono što je videla kada su izraelski komandosi upali na brod, ubijali i ranjavali na desetine humanitarnih aktivista i aktivistkinja.
Na ovom video snimku se nalaze odlomci iz prošvercovanog video snimka Iare Lee iz culturesofresistance.org. Njen jednočasovni, nemontirani snimak možete pogledati ovde [3].This story comes from KONTRAPUNKT
  http://old.kontra-punkt.info/

The URL for this story is:
  http://old.kontra-punkt.info/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=57139

Links in this article
  [1] http://old.kontra-punkt.info/video/player.swf
  [2] http://old.kontra-punkt.info/video/player.swf
  [3] http://old.kontra-punkt.info/video/player.swf